IRIS BALLROOM este un proiect S.C. IRIS FORUM EVENTS S.R.L., cu sediul social in București, str. Drumul Padurea Neagra nr.60, parter, Bl. 06/2, sc.A, ap.1, cam.1, sector 1.
S.C. IRIS FORUM EVENTS S.R.L. este inregistrata la Registrului Comertului sub nr. J40/3929/2015, CUI RO34311176, capital social 300 lei.

1. DEFINITII SI TERMENI

IRIS BALLROOM – este denumirea comerciala a unei platforme online ce are la baza promovarea unui restaurant exclusivist ce ofera servicii profesionale de oraganizari evenimente.

Client – persoana fizica sau juridica ce acceseaza site-ul cu scop informativ sau pentru a concretiza o colaborare cu IRIS BALLROOM.

Trimite Mesaj – transmiterea unei instiintari catre IRIS BALLROOM cu privire la interesul pe care Clientul il are asupra unui serviciu.

Contract – reprezinta actul oficial incheiat intre IRIS BALLROOM si Client, fara prezenta fizica simultana obligatorie a reprezentatului IRIS BALLROOM si a Clientului, contractul putandu-se incheia si la distanta prin intermediul postei electoronice.

Site – domeniul irisballroom.ro.com si subdomeniile acestuia.

Platforma – mediul digital prin care IRIS BALLROOM promoveaza locatia cu acelasi nume.

Continut – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre IRIS BALLROOM prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre IRIS BALLROOM, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; date referitoare la IRIS BALLROOM, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre IRIS BALLROOM.

2. DATE CONTRACTUALE IRIS BALLROOM – CLIENT

2.1. Prin trimiterea unui email de pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care IRIS BALLROOM isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de IRIS BALLROOM, dupa efectuarea Solicitarii are rol de informare si nu reprezint[ contractarea unui Serviciu. Aceasta notificare se face electronic prin sistemul de Solicitare.

2.3. Din punct de vedere tehnic, IRIS BALLROOM se obliga sa asigure informatii pentru serviciul solicitat de Client. Pentru motive justificate, IRIS BALLROOM isi rezerva dreptul de a imbunatati calitatea serviciului solicitat, fara a aplica costuri suplimentare. In acest caz, Clientul va fi instiintat in prealabil la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia IRIS BALLROOM la efectuarea Solicitarii.

2.4. Contractul se considera incheiat intre IRIS BALLROOM si Client in momentul semnarii contractului de catre ambele parti, prin intermediul postei electronice (scanat) si/sau prin predare personala.

2.5. Pentru Solicitarile efectuate, IRIS BALLROOM se obliga sa contacteze Clientul in maximul 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea solicitarii in cadrul Site-ului de catre Client.

2.6. Informatiile puse la dispozitie de catre IRIS BALLROOM pe Site vor sta la baza Contractului.

2.7. Pretul unui Serviciu NU poate fi modificat de niciuna din parti, acesta fiind un pret fix. Orice cost suplimentar aplicat de catre IRIS BALLROOM, poate fi refuzat de catre Client.

2.8. In cazul in care Clientul solicita si alt serviciu optional in faza premergatoare semnarii contractului, acesta va fi stipulat in contract cu costul aferent. In cazul in care Clientul doreste un serviciu optional dupa incheierea contractului se va intocmi un act aditional prezentului contract.

2.9. In cazul in care Clientul doreste rezilierea contractului, acesta este obligat sa notifice IRIS BALLROOM si isi asuma dauna produsa asupra programului IRIS BALLROOM prin renuntarea la suma de bani ce a constituit avans in momentul semnarii contractului.

2.10. Modalitatea de plata pe care IRIS BALLROOM o adopta poate fi diferita. IRIS BALLROOM se obliga sa prezinte modalitatea de plata in cadrul serviciului oferit.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea IRIS BALLROOM, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

3.2. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de IRIS BALLROOM, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al IRIS BALLROOM asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al IRIS BALLROOM.

3.3. Orice Continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta termenilor si conditiilor, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre IRIS BALLROOM si Client.

3.4. Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile de fata.

3.5. In cazul in care IRIS BALLROOM confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite.

3.6. Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea IRIS BALLROOM si/sau al intermediarului care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. TRIMITEREA SOLICITARII

4.1. Clientul trimite o solicitare in momentul in care doreste sa colaboreze IRIS BALLROOM. Solicitarea trimisa ii va oferi Clientului prioritate intr-o posibila colaborare. Totodata prin trimiterea unei solicitari Clientul dispune de o rezervare temporara a serviciului in data dorita pana la solutionarea posibilei colaborari. Mentionam ca durata unei rezervari temporare este de maxim 12 ore din momentul trimiterii unei solicitari.

4.2. Clientul are posibiltatea de a trimite maxim 1 solicitare catre IRIS BALLROOM.

4.3. In cazul in care conditiile impuse de una din parti nu se pot adapta proiectului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, solicitarea va fi anulata. De asemena solicitarea poate fi anulata in cazul in care datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

4.5. Prin finalizarea Solicitarii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului, sunt corecte, complete si adevarate.

4.6. Prin finalizarea Solicitarii, Clientul consimte ca IRIS BALLROOM poate sa il contacteze, prin email sau si telefonic.

5. CONFIDENTIALITATE

5.1. IRIS BALLROOM va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care Clientul le furnizeaza. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate.

5.2. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti IRIS BALLROOM acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca IRIS BALLROOM sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. IRIS BALLROOM nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

5.3. Prin inscrierea in baza de date a IRIS BALLROOM, Clientul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai IRIS BALLROOM.

6. PUBLICITATE

6.1. Promovarile IRIS BALLROOM sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de IRIS BALLROOM. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

6.2. Promovarea se va face si prin intermediul cookie-urilor. Acceptarea acestora de catre Client, nu pune in pericol nici confidentialitatea datelor personale ale Clientilor si nici terminalul de pe care este accesat site-ul. Pentru mai multe detalii puteti citi Politica de utilizare cookie-uri din cadrul site-ului.

6.3. Campaniile de promovare nu vor utiliza datele personale ale clientilor, dar pot utiliza materialele realizate de IRIS BALLROOM in urma colaborarii. In cazul in care Clientii nu doresc furnizarea acestor materiale si utilizarea lor in scopuri de promovare, in momentul incheierii contractului pot mentiona acest lucru.

7. FORTA MAJORA

7.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

7.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

8. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Contractele incheiate cu IRIS BALLROOM din cadrul Site-ului sunt supuse legii romane. Eventualele litigii aparute intre IRIS BALLROOM si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.