evening-standard-testimonial-background
"Iti multumim foarte mult, Teodora! Pentru tot ajutorul acordat! Totul a iesit ca la carte! Felicitări pentru profesionalism! Totul a fost impecabil!"
Oana Marcu
"Impecabil totul: muzica, atmosfera, oamenii! A fost o nunta splendida! Jos palaria! 😘😘😘🤗🤗🤗"
Florina Sirzea
"Totul a fost impecabil"
Maria Marchez
"Super!"
Paula Antonescu
"Service impecabillll. Mancareaa foarteeee bunaaa...Iris Ballroom."
Alexandra Herghea
"Recomand cu toată căldură echipa Iris Ballroom, oameni frumoși, care au făcut posibilul și imposibilul pentru evenimentul nostru. Nu am cuvinte sa imi exprim recunoștința pentru Teodora, partenera noastră alături de care ne-am organizat cele mai importante evenimente din viata noastră"
Andreea Alionte-Enache
"Service impecabil , mâncarea foarte buna , personal de nota 10 recomand cu caldura Iris Ballroom"
Gabriel Dram
"Multumim mult, Teodora! A fost super tare!"
Georgiana Feke
"A fost perfect, multumim mult! Seful de sala a fost top! Mancarea foarte buna, totul super! Multumesc mult pentru tot, Teodora! Nu am nimic de reprosat."
Ana Maria Rizea
"Mulțumim echipei Iris Ballroom! Sunteți adevărați profesioniști și ne-ați asigurat tot ce ați promis. Vă recomandăm cu toată căldura și convingerea ca tuturor le veți organiza evenimente la fel de reușite, cum a fost nunta copiilor noștri, Andreea și Gabriel!"
Cornel Enache
"Multumim mult, a fost super bine!"
Sorin Andreescu
"Multumim pentru organizare!"
Ioana Mihai
"Iti multumesc din suflet, pentru tot!"
Roxana Soare
"Este un local superb, elegant si cochet, pe care il recomand, iar calitatea serviciilor si a mancarii sunt de nota 10+! Daca sunteti pe ganduri, va indemn sa alegeti acest local si nu veti avea niciun regret, ci veti obtine un eveniment minunat!"
ioana bouleanu